Soivappu Kauhajärvellä

Soivappu Kauhajärvellä Kauhajärven kirkko

Musiikkia ja iloa kaikenikäisille!

Muusikkopariskunta Minna ja Jussi Pyysalo esiintyvät vappuaattona 30.4. Kauhajärven kirkossa klo 19.00. Soivappu on kaikenikäisille gospelmusiikin ystäville suunnattu tapahtuma, jossa ilon aiheita ovat lähestyvä kesä, Jumalan lahjat ja kristittyjen yhteys.

Illan dramaattisesta osuudesta vastaa Karu Taikuri, jonka ihmeelliset temput ovat joulukalenterina viihdyttäneet YouTube-yleisöä jo kolmen vuoden ajan. Vappuaattona hän astuu ensi kertaa elävän pohjalaisyleisön eteen.

Raimo Lähteenmaa juontaa ja pitää alkuhartauden, kilpailuttaa ja haastattelee. Ilta päättyy mini-Riemumessuun, jossa kaikille ”työn sankareille” saarnaa nuorisotyöntekijä Joona Vuorinen.

Väliajalla simaa ja munkkeja tarjoavat Esantuvan leirikeskuksen hyväksi Sleyn nuoret aikuiset. Iltayöstä voi vielä pistäytyä jatkoille Esantuvalle.