Kaakaokerho

Kaakaokerho Wanha apteekki

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä.

to 27.4. 9.30 -11.30

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla.
pe 28.4. 9.30 -11.30

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.
pe 28.4. 9.30 -11.30

Keskustan päiväkerhotilat