Kummitapahtuma alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille

Keskustan päiväkerhotilat, Keskustan seurakuntatalo, Lapuan tuomiokirkko

Kummitapahtumaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset ja pienet koululaiset oman kumminsa kanssa.

Kummitapahtumassa saa puuhata oman kummin kanssa. Päivä alkaa keittolounaalla seurakuntatalolla ja päättyy pieneen kirkkohetkeen. Kummitapahtuman järjestävät seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.4. sähköpostilla osoitteeseen liisi.saarimaa@evl.fi. Ilmoita osallistujien nimet ja mahdolliset erityisruokavaliot.

to 27.4. 9.30 -11.30

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla.
pe 28.4. 9.30 -11.30

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.
pe 28.4. 9.30 -11.30

Keskustan päiväkerhotilat