Kaakaokerho

Kaakaokerho Wanha apteekki

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä.

la 29.4. 10.00 -11.30

Lauantaipyhis

Toiminnallinen Lauantaipyhis seurakuntatalon päiväkerhotiloissa lauantaisin klo 10-11.30. Lauantaipyhiksessä leikitään, pelataan, askarrellaan ja hiljennytään taivaan Isän asioiden äärellä. Alle 3-vuotias oman aikuisen kanssa.
ti 2.5. 9.30 -11.30

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.
ti 2.5. 13.30 -15.30

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu alle 2-vuotiaille lapsille ja tuoreille vanhemmille. Ekavauvakerhossa jaetaan vauvaperheen onnea ja arkea. Tule tutustumaan muihin vanhempiin, joille vauvaperheen elämä on uutta ja ihmeellistä!