Perhemessu

Perhemessu Lapuan tuomiokirkko

Toiminnallinen perhemessu koko perheelle tuomiokirkossa. Lasten tehtäväkiska aukeaa klo 17.30.

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Kevään 2016 aikana järjestetäänkin sunnuntai-iltaisin useita perhemessuja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Messut ovat toiminnallisia ja  lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Tehtäväkiska aukeaa aina ennen messua klo 17.30. Tehtäväkiskassa lapsille jaetaan pieniä tehtäviä toteutettavaksi, esim. kolehdin kerääminen, virsien laittaminen jne.

Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhemessuista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!