Perhemessu

Perhemessu Lapuan tuomiokirkko

Toiminnallinen perhemessu koko perheelle tuomiokirkossa. Lasten tehtäväkiska aukeaa klo 17.30.

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Kevään 2016 aikana järjestetäänkin sunnuntai-iltaisin useita perhemessuja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Messut ovat toiminnallisia ja  lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Tehtäväkiska aukeaa aina ennen messua klo 17.30. Tehtäväkiskassa lapsille jaetaan pieniä tehtäviä toteutettavaksi, esim. kolehdin kerääminen, virsien laittaminen jne.

Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhemessuista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin (perhekerho)

Kauhajärven ilta-avoin eli perhekerho, joka kokoontuu iltaisin, on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.