Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2.

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita.

Yhteiskristillisessä nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Solussa on kahvitarjoilu. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Solun sähköpostilistalle on mahdollista liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisataini@hotmail.com. Sähköpostilistan kautta saa tietoa tulevasta solusta ja mahdollisista poikkeuksista. Esimerkiksi kesällä solu voi olla ulkona. Sähköpostilistan kautta saa tietoa myös mahdollisista solun peruuntumisista.

su 30.4. 15.00 -18.00

Kauhajärven kirkko

SoiVappu Kauhajärven kirkossa

SoiVappu-tapahtuma kaikenikäisille Kauhajärven kirkossa 30.4. klo 15.00. Mukana mm. Nina Åström & co. Järj. Sley.
ma 1.5. 18.00 -20.00

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solu

Yhteiskristillisessä nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle.
ti 2.5. 9.30 -11.30

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.