Perhejumalanpalvelus tuomiokirkossa

Perhejumalanpalvelus tuomiokirkossa Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa koko perhe ja kaikenikäiset seurakuntalaiset seurakunnan yhteiseen juhlaan, perhejumalanpalvelukseen tuomiokirkkoon klo 10.

Palmusunnuntai 20.3.
Aihe: Kunnian kuninkaan alennustie

Pappi: Laura Lahdensuo.
Kolehti: lähetystyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.
Radiointi: 96,9 MHz.
Kirkkokahvit kirkossa.

Perhejumalanpalvelusta on valmistelemassa seurakunnan työntekijät yhdessä Lapuan kristillisen opiston lastenohjaajaopiskelijoiden  kanssa. Messun jälkeen seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät järjestävät nelivuotissynttärit seurakuntatalolla.

Jumalanpalveluksen radioi Iskelmä Pohjanmaa, 96,9 MHz.

**

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Kevään 2016 aikana järjestetäänkin  useita perhejumanlanpalveluksia, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhejumikset ovat toiminnallisia ja lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä.

Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhemessuista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.