Exit-konsertoi Lapuan tuomiokirkossa

Exit-konsertoi Lapuan tuomiokirkossa Lapuan tuomiokirkko

Exitin "Kauneutta ja kipua" -konsertti tuomiokirkossa.

Exit on yksi tunnetuimmista suomalaisen gospelmusiikin yhtyeistä ja se on julkaissut syksyllä uuden levyn Kauneutta ja kipua. Näitä lauluja kuullaan konsertissa 20.3. klo 17 tuomiokirkossa.

Pekka Simojoki avaa ajatuksia levystä ja sen teemasta:- Se kertoo jotain oleellista siitä matkasta, jonka soittajat ovat tehneet tähän päivään. Lauluissa välähtävät sekä elämän arkinen kauneus, että sairaus ja jopa kuoleman läsnäolo. Kauneutta jokainen tarvitsee, jotta jaksaisi, mutta elämää ei voi ymmärtää ilman kipua. Kauneus ihastuttaa, mutta kipu koskettaa. Molemmat ääret liittyvät elämään eikä elämä olisi elämän arvoista ilman toista. Ja niissä molemmissa on itse Jumala läsnä.

OHJELMA 12 €.

Lapuan tuomiokirkko

Elämälle-konsertissa Juha Uusitalo

Lapuan tuomiokirkossa kuullaan lauantaina 2.9. klo 18 bassobaritoni Juha Uusitalon jyhkeää ääntä.