Kauhajärven avoin päiväkerho (perhekerho)

Kauhajärven seurakuntakoti

Avoin päiväkerho (perhekerho) on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Kauhajärven avoin päiväkerho kokoontuu Kauhajärven seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Avoimiin päiväkerhoihin eli perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai päivähoitajan kanssa.

Kerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan kerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten.

Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet kerhot ovat maksuttomia.

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin (perhekerho)

Kauhajärven ilta-avoin eli perhekerho, joka kokoontuu iltaisin, on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.