Yhteisvastuukonsertti

Yhteisvastuukonsertti Lapuan tuomiokirkko

Seurakunnan työntekijät tempaisevat yhteisvastuukonsertilla

Sunnuntaina 13.3. klo 18 Lapuan tuomiokirkossa on luvassa tuomiokirkkoseurakunnan työntekijöiden järjestämä yhteisvastuukonsertti, jossa esiintyvät lastenohjaajat kokoonpanolla The Singing Sisters, papit omalla yhtyeellään Pyhät paimenet sekä nuorisotyöntekijät Wanhoina ikiteineinä.
-Konsertissa kuullaan mm. Taizé-lauluja, Johanna Vuorenmaan säveltämiä lauluja, Maaria Leinosen runo, yksinlauluja ja paljon muuta. Laulajien säestäjinä toimivat lisäkseni Teemu Kentta, Matti Kristola ja Matti Salomäki, kertoo kanttori Riitta Jukkola.

- Tuomiorovasti kysyi, toteutetaanko seurakunnassamme yhteisvastuukonserttia. Silloin mieleen tulivat työtoverit, joista yllättävän moni harrastaa musiikkia. Työyhteisöstä löytyy monen soittimen taitajia, laulajia ja jopa sävellys- ja sanoitustyötä tekeviä. Olen todella iloinen, kun niin moni innostui ajatuksesta ja lauluja on jouduttu jopa karsimaan. Lisäksi yhteistyö on ollut todella hauskaa, kertoo Jukkola.

Konsertin juontaa yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö Minna Kivistö. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta partiolaiset kantavat kolehdin yhteisvastuun hyväksi. Yhteisvastuu 2016 torjuu nuorten syrjäytymistä Suomessa ja Ugandassa.

Kuvateksti: Tässä osa yhteisvastuukonsertin esiintyjistä vas.  Marja-Liisa Leskelä, Tiina Rankinen, Minna Kivistö, Laura Lahdensuo, Riitta Jukkola, Matti Salomäki ja edessä Teemu Kentta.