Perhemessu

Perhemessu Lapuan tuomiokirkko

Toiminnallinen perhemessu koko perheelle tuomiokirkossa. Lasten tehtäväkiska aukeaa klo 17.30.

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Kevään 2016 aikana järjestetäänkin sunnuntai-iltaisin useita perhemessuja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Messut ovat toiminnallisia ja  lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Tehtäväkiska aukeaa aina ennen messua klo 17.30. Tehtäväkiskassa lapsille jaetaan pieniä tehtäviä toteutettavaksi, esim. kolehdin kerääminen, virsien laittaminen jne.

Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhemessuista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

la 29.4. 10.00 -11.30

Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis

Toiminnallinen Lauantaipyhis seurakuntatalon päiväkerhotiloissa lauantaisin klo 10-11.30. Lauantaipyhiksessä leikitään, pelataan, askarrellaan ja hiljennytään taivaan Isän asioiden äärellä. Alle 3-vuotias oman aikuisen kanssa.
su 30.4. 15.00 -18.00

Kauhajärven kirkko

SoiVappu Kauhajärven kirkossa

SoiVappu-tapahtuma kaikenikäisille Kauhajärven kirkossa 30.4. klo 15.00. Mukana mm. Nina Åström & co. Järj. Sley.
ma 1.5. 18.00 -20.00

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solu

Yhteiskristillisessä nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle.