Hiihtoloman puuhapäivä

Wanha apteekki

Hiihtoloman puuhapäivä 7-8 -vuotiaille

·Hiihtoloman puuhapäivä järjestetään 7-8 –vuotiaille lapsille tiistaina 1.3. klo 10—14  Wanhalla apteekilla. Luvassa on hauskaa puuhaa sisällä ja ulkona. Osallistumismaksu 4 /päivä sisältää lounaan. Ohjaajina toimivat seurakunnan varhaiskasvatuksen ja varhaisnuorisotyön työntekijät.

Ilmoittautuminen alkaa 11.2. ja päättyy 18.2. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koululaisia mahtuu mukaan 30.

Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat nuorisotyönohjaajalle osoitteeseen tiina.rankinen@evl.fi

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!