Hiihtoloman puuhapäivä

Keskustan päiväkerhotilat, Wanha apteekki

Hiihtoloman puuhapäivä 4-8 -vuotiaille lapsille.

·Hiihtoloman puuhapäivä järjestetään 4-8 –vuotiaille lapsille maanantaina 29.2. klo 10—14 keskustan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (alle kouluikäiset) ja  Wanhalla apteekilla (koululaiset). Luvassa on hauskaa puuhaa sisällä ja ulkona. Osallistumismaksu 4 /päivä sisältää lounaan. Ohjaajina toimivat seurakunnan varhaiskasvatuksen ja varhaisnuorisotyön työntekijät.

Ilmoittautuminen alkaa 11.2. ja päättyy 18.2. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessäAlle kouluikäisiä mahtuu mukaan 38, koululaisia 30.

Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat:

- alle kouluikäiset: varhaiskasvatuksen ohjaajalle osoitteeseen: liisi.saarimaa@evl.fi

- kouluikäiset: nuorisotyönohjaajalle osoitteeseen tiina.rankinen@evl.fi

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!