Hiihtoloman puuhapäivä

Keskustan päiväkerhotilat, Wanha apteekki

Hiihtoloman puuhapäivä 4-8 -vuotiaille lapsille.

·Hiihtoloman puuhapäivä järjestetään 4-8 –vuotiaille lapsille maanantaina 29.2. klo 10—14 keskustan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (alle kouluikäiset) ja  Wanhalla apteekilla (koululaiset). Luvassa on hauskaa puuhaa sisällä ja ulkona. Osallistumismaksu 4 /päivä sisältää lounaan. Ohjaajina toimivat seurakunnan varhaiskasvatuksen ja varhaisnuorisotyön työntekijät.

Ilmoittautuminen alkaa 11.2. ja päättyy 18.2. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessäAlle kouluikäisiä mahtuu mukaan 38, koululaisia 30.

Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat:

- alle kouluikäiset: varhaiskasvatuksen ohjaajalle osoitteeseen: liisi.saarimaa@evl.fi

- kouluikäiset: nuorisotyönohjaajalle osoitteeseen tiina.rankinen@evl.fi

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho