Kirkkokonsertti Pohjanmaan syöpälasten hyväksi

Kirkkokonsertti Pohjanmaan syöpälasten hyväksi Lapuan tuomiokirkko

Esiintyjinä Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajat ja Ilmajoen musiikkiopiston Kampraattikuoro.

Pohjanmaan syöpälasten hyväksi järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti ystävänpäiväiltana 14.2. kello 19 Lapuan tuomiokirkossa. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan musiikkitapahtumassa esiintyvät yhdessä Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat sekä Ilmajoen musiikkiopiston Kampraattikuoro. Konsertin tuotto käytetään lyhentämättömänä Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen Eppulit-perhekerhon kautta alueemme syöpälapsiperheiden hyväksi.

Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat yhdessä Ilmajoen Kampraattikuoron kanssa haluavat olla tekemässä hyvää alueen syöpälapsiperheiden hyväksi. Konserttia ovat tukemassa useat muutkin maakunnan tahot. Ainakin yksi bussiyhtiö järjestää konserttimatkalaisille maksuttoman kuljetuksen Härmästä Kauhavan kautta Lapualle.

Konsertti ajoittuu Kansainvälisen lasten syövän päivän aatolle, jota vietetään vuosittain 15. helmikuuta nyt jo 15. kerran yli 60 maassa. Suomessa tänä vuonna teemana on Kultaakin kalliimpi elämä – sillä korostetaan lapsen elämän arvokkuutta.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta ohjelma maksaa 10 euroa.