Lauantaipyhis

Lauantaipyhis Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis on mukava pyhäkouluhetki, joka sisältää toiminnallisen hartaushetken, askartelua sekä ohjattua ja vapaata leikkiä. Alle 3-vuotias voi tulla lauantaipyhikseen aikuisen kanssa, sitä vanhempi yksin.

Lauantaipyhäkoulusta tykkäävät lapset ja aikuiset. Se tarjoaa lapsille mukavaa tekemistä yhdessä muiden lasten ja turvallisten aikuisten kanssa ja vanhemmille omaa aikaa!

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!