Lapsille ja lapsiperheille

Ilmoittaudu tästä Kauhajärven kesätoimintaan>>

Ilmoittaudu tästä Hellanmaan kesätoimintaan>>

Ilmoittaudu tästä Tiistenjoen kesätoimintaan>>

Ilmoittaudu tästä Wanhan apteekin maksulliseen ma-to kokoontuvaan kesäkerhoon>>

Ajankohtaista:

Kesäkerho eskareille ja ekaluokkalaisille 6.6.-23.6. Kesäkerho kokoontuu 5.6.-22.6. maanantaista torstaihin klo 9-13 Wanhalla Apteekilla ja sinne kutsutaan 2009 ja 2010 syntyneitä lapsia.

Kerhossa tehdään kädentöitä, leivotaan, pelataan, leikitään, kisaillaan ja retkeillään. Siis vietetään iloisia kesäpäiviä yhdessä toisten lasten kanssa! Hiljentymisen hetket luovat turvallisen kokemuksen rakastavasta Taivaan Isästä.

Ilmoittautua voi yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi viikoksi kerrallaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan mahtuu 15 lasta. Kerhomaksu on 10 € / vko, kolme viikko 25 €. Omat eväät mukaan! Kerhoa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Tervetuloa!

Lapsiparkki 3-6-vuotiaille 5., 7., 8., 12., 14., 15., 19., 21. ja 22. kesäkuuta Liuhtarin kiinteistön päiväkerhotiloissa klo 14.15-16.15. Max 12 lasta. Ei ilmoittautumista.

Avoin perhekerho lapselle yhdessä aikuisen kanssa viikoilla 22-25 klo 9.30-11.30 päiväkerhotiloissa maanantaisin Tiistenjoella ja Hellanmaassa, tiistaisin ja torstaisin Liuhtarissa. Omat eväät mukaan!

Ekavauvakerho alle 2-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa viikoilla 22-25 tiistaisin klo 14.15-16.15 Liuhtarissa. Omat eväät mukaan!

Puuhapäivät viikoilla 23-25 v.11-13 syntyneille lapsille päiväkerhotiloissa ja pihamaalla. Kauhajärvellä ti klo 12.30-15.30, Tiistenjoella ke 9-12, Wanhalla Apteekilla to 13.30-16. Etukäteisilmoittautuminen sivun ylälaidassa.

Juniorikerhot viikoilla 23-25 6-8-vuotiaille lapsille päiväkerhotiloissa ja pihamaalla. Tiistenjoella ma ja ke klo 13-16, Hellanmaassa ma ja ke klo 13-16, Wanhalla Apteekilla ti klo 13.30-16 ja Kauhajärvellä ti ja to klo 9-11.30. Etukäteisilmoittautuminen sivun ylälaidassa.

Luontokerho viikoilla 23-25 5-7-vuotiaille lapsille Hiihtomajalla to klo 13.30-16. Etukäteisilmoittautuminen sivun ylälaidassa

Kesäpyhäkoulut lastenkirkossa, Ämmälä-Hakola-Tiistenjoella ja Kauhajärvellä. Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhis sunnuntaisin klo 10-11. Tarkemmat tiedot edeltävän torstain Lapuan Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa.

*******

Päiväkerhoryhmät näkyvät nettisivuilla vasta 3.6.2017. (Netissä olevaan ilmoittautumislomakkeeseen oli tullut väärä kuukausi.)

*******
Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Seurakunnassa on kuoroja lapsille: LauLux-lapsikuoro 7-13-vuotiaille ja Tenavakuoro 4-6-vuotiaille. Lue lisää tästä>>

Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.