Lapsille ja lapsiperheille

Ajankohtaista:

Vauvamusakerhon ilmoittautuminen alkaa! Vauvamusakerho torstaisin klo 9.30-11.00 alle 1-vuotiaille lapsille oman huoltajan kanssa keskustan srk-talon päiväkerhotiloissa (Vauvan tulee olla väh. 4 kk.). Laulua ja laululeikkejä, soittimiin tutustumista ja soittamista, iloisia hetkiä musiikin parissa.

Uusi Taaperomusakerho alkaa! Taaperomusakerho tiistaisin klo 13.00-14.30 1,5-3 -vuotiaille lapsille oman huoltajan kanssa keskustan srk-talon päiväkerhotiloissa. Taaperoikäisille sopivia lauluja ja laululeikkejä, soittamista ja liikuntaleikkejä.

Molemmissa ryhmissä lopuksi vapaata leikkiä ja seurustelua. Ryhmään mahtuu 15 perhettä. Ilmoittautumiset kerhokaudelle 2017-2018 tämän sivun kautta alkaen pe 11.8. klo 8.00. Ilmoittautuneille tulee sähköpostitse tietoa info-kerrasta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ VAUVAMUSAAN>>

ILMOITTAUDU TÄSTÄ TAAPEROMUSAAN>>

Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

*******

Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Seurakunnassa on kuoroja lapsille: LauLux-lapsikuoro 7-13-vuotiaille ja Tenavakuoro 4-6-vuotiaille. Lue lisää tästä>>

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.