Raamattu- ja rukouspiirit

Maanantaisin

Kaikille avoin rukous- ja raamatunlukuhetki

Aika: maanantaisin klo 10-12
Paikka: Leena Kujanpään luona, Välilänkatu 16 B 13.

Piirin vetovastuussa ovat Leena Kujanpää (vas) ja Kaija Toija.

Tiistaisin

Raamattu- ja rukoustuokion vetäjinä toimivat Ulla Latomäki ja Sisko Palmu.

Aika: tiistaisin klo 10-11.30
Paikka: Wanha apteekki, Kirkkokatu 4.
Avoin kaikille!

Keskiviikkoisin

Kansanlähetyksen raamattupiiri

Aika: Keskiviikkoisin klo 18.30. Katso tästä syksyn 2017 toimintakalenteri.
Paikka: Virranniemen pappila

Raamattupiirissä tutkitaan Raamattua lukemalla ja keskustelemalla sekä rukoillaan. Raamattupiiri on tarkoitettu kaikille, joita Raamatun tutkiminen ja hengellisyys kiinnostaa. Piirissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyölle. Raamattupiirin voi tulla ilman ilmoittautumista aina kun ehtii.

Lisätiedot: Petri Heinälehto, puh. 0400-164394, lapuankl@ilosanoma.net, nettisivut: Ilosanoma.net ja kirkolliset ilmoitukset.

Perjantaisin

Kansanlähetyksen rukouspiiri

Aika: Joka toinen perjantai klo 18.30-n. 21.00 (kesällä tauolla tai kokoontuminen satunnaisesti). Katso tästä syksyn 2017 toimintakalenteri.
Paikka: Yhdeksän eri kotia, joissa kokoonnutaan.
Lisätiedot: Petri Heinälehto (puh. 0400-164394) Sirkka Välimäki, Terho Voltti, Jari Karppi tai Pirjo Hautala.
sekä nettisivut: Ilosanoma.net ja kirkolliset ilmoitukset.

Kokoontunut vuodesta n. 1992-93. Tarjoilua, lauletaan Viiskielisestä tai virsikirjasta, luetaan Raaamattua ja rukoillaan. Lopuksi Herran siunaus tai Isä meidän rukous. Avoin kaikille. Joskus kerätään kolehti hyvään kohteeseen.