Toiminnalliset perhekirkot

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Vuoden aikana järjestetään monia mukavia perhekirkkoja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhekirkot ovat toiminnallisia ja lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhekirkoista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Tuomiokirkko:

Hellanmaan srk-koti:

Tiistenjoen kirkko:

Kauhajärven kirkko:

Keskustan srk-talon yläsali:

Potkua pyhästä -messut ovat tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille. Messussa säestyksestä vastaa bändi ja kuoro toimii esilaulajina. Lapsille on salin takaosassa leluja, joilla saa leikkiä messun aikana. Messu kestää vajaan tunnin. Messun lopuksi on tarjolla iltapala.

Perhekirkot