Neljäs Alfa-kurssi alkaa 30.8.2017

Kurssi alkaa 30.8. ja jatkuu 15.11. asti. ILMOITTAUDU TÄSTÄ>>  Voit ilmoittautua myös kirkkoherranvirastoon 22.8. mennessä puh. 06-4385 230. Lisätiedot: 044 2700902.

Alfa-kurssi on suuren suosion saanut kristinuskon perusasioiden kertauskurssi, jonka on käynyt maailmalla jo noin 30 miljoonaa ihmistä. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on järjestetty kolme kurssia ja kokemus on ollut myönteinen. Uutta kurssia on toteuttamassa innokas joukko seurakuntalaisia ja työntekijöitä. Kurssi pidetään kymmenenenä perättäisenä keskiviikkona seurakunnan tiloissa klo 18-20. Kurssiin sisältyy lisäksi viikonloppu ja loppujuhla. Joka kerta aloitetaan yhteisellä ruokailulla. Lastenhoito on järjestetty yli 2-vuotiaille.

Avaa Alfa-esite tästä>>

Matti ja Tanja Pitkäjärvi osallistuivat viime syksynä Alfa-kurssille lastensa Sennin ja Viljamin kanssa ja suosittelevat kurssia lämpimästi kaikille.

- Alfa-kurssi oli hyvä kokemus ja siitä tuli pian meille kaikille viikon kohokohta, jota odotimme. Oli ihanaa kun työpäivän jälkeen sai mennä valmiiseen ruokapöytään ja lapset hoidettiin. Huomasimme kurssilla, että ihmiset pohtivat samoja asioita. Moni kysymys sai vastauksen ja jatkoimme keskustelua usein vielä kotonakin. Kurssilla keskusteleminen on vapaaehtoista ja siellä voi halutessaan vain olla ja kuunnella, sanovat Matti ja Tanja Pitkäjärvi.