Päihdetyö

Päihdetyössä ihminen kohdataan Jumalan luomana ja arvokkaana ihmisenä. Käytännössä se on ihmisen kokonaisvaltaista tukemista, yhdessä pohtimista, tekemistä ja keskusteluja. Sitä tehdään yksilökohtaisesti tai/ ja perhe sekä läheiset mukana. Tarvittaessa ja henkilön luvalla yhteistyössä eri auttamistahojen kanssa.

Lähialueen seurakunnat järjestävät vuorollaan noin kerran kuukaudessa olevan A-illan. Iltaan sisältyy keittoruoka ja kahvit (maksuttomia)sekä seurakunnan järjestämää ohjelmaa. Niissä on aina hartaus ja monesti hengellistä ohjelmaa. Kerran vuodessa on neljän päivän leiri. Iltoihin ja leirille osallistuminen edellyttää päihteettömyyttä. Iltoihin voi osallistua henkilö, joka tuntee asian omakseen.

Tässä kevään 2017 päihdetyön A-illat:

21.2 klo 17 Ylihärmä
28.3 klo 17 Lapua