Naisten aamu

Naisten aamut ovat houkutelleet lähes joka kuukausi yhteen 70-140 naista aloittamaan yhdessä lauantaiaamua. Kokoontumispaikat vaihtelevat, mutta Naisten aamussa on aina puhujia, musiikkia ja runsas aamupala. Naisten aamuista ilmoitetaan Lapuan Sanomissa ja nettisivujen tapahtumakalenterissa. Lähde rohkeasti mukaan tähän matalan kynnyksen tapahtumaan.

Naisten aamut syksyllä 2017:
La 28.10. klo 10-12 Naisten aamu srk-talolla. Mukana pastori Helena Turja, joka on tavannut Nepalissa tuhansia armon kerjäläisiä. Naisten aamiaisella hän kysyy, onko armo luterilaisille avainkäsite. Onko kirkon ulkopuolella armoa? Aamiainen 5 €.

(25.11. Naisten aamu Tiistenjoella ei toteudu, koska joulumessut ovat samaan aikaan)

La 2.12. klo 10-12 Naisten aamu Tiistenjoen srk-kodilla. Mukana seurakunnan nimikkolähetit Pia ja Tero Ruotsala, jotka tekevät työtä Virossa. Pia on Viron kirkon perhekeskuksen perustaja, johtaja ja perheneuvoja. Tero tekee Virossa musiikkityötä.

Hellanmaan seurakuntakodilla Naisten aamussa 26.11.2016 oli mukana Heli Karhumäki (keskellä). Helin vierellä ovat Naisten aamun puuhanaiset Sisko Palmu (vas.) ja Kaija Toija (oik.).