Lähetyspiirit

Lähetystyön toiminta ja sen taloudellinen tukeminen Lapualla on monipuolista. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa kokoontuu useita lähetyspiirejä, jotka tukevat seurakunnan nimikkolähettejä. Varoja kerätään mm. kolehdeilla ja lähetysmyyjäisillä.

Tiistai-illan lähetyspiiri joka toinen tiistai Virranniemessä klo 18.30, vastuuhenkilö Marja-Liisa Leskelä.

Hirvijoen lähetyspiiri: kahdet lähetysjuhlat vuosittain kodeissa. Niissä veisataan, kuunnellaan seurakunnan työntekijän puhe ja joskus nimikkolähetit vierailevat. Kolehti kerätään lähetyksen hyväksi. Lähetysjuhlista ilmoitetaan Lapuan Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa ja tapahtumakalenterissa. Yhteyshenkilö: Eeva Välimäki.

Herättäjän lähetyspiiri I joka toinen keskiviikko klo 13 srk-talon alasalissa, vastuuhenkilö Tiina Rankinen ja Marja-Liisa Leskelä.

Herättäjän lähetyspiiri II eli ”Nuoret rouvat” joka toinen torstai klo 13 Virranniemessä ja kodeissa. Vastuuhenkilö Kerttu Rantala. Piiri on yhdistetty raamattu- ja lähetyspiiri. Yhdessä luetaan Raamattua, usein vielä myös lähetysaiheista kirjaa ja niistä keskustellaan.

Pikkupakanat eli Herättäjän lähetyspiiri III joka toinen torstai klo 13 srk-talon alasalissa, vastuuhenkilö Anni Kattelus. Piirissä veisataan Siionin virsikirjan virsiä, luetaan lähetysaiheista kirjaa ja läheteiltä saapuneita kirjeitä. Lopuksi yhdessä luetaan Isä meidän -rukous ja loppuvirtenä veisataan aina virsi 314.

Lähetyssiskot (herännäishenkinen lähetyspiiri) kokoontuu kodeissa tai esim. laavuretkellä noin kerran kuussa, ilmoittaa kirkollisissa ja sähköpostilla. Yhteyshenkilö Maiju Vänskä.

Lähetyssiskot
Tässä Lähetyssiskot yhteiskuvassa jouluna 2016 Pirkko Kuusisaaren kodissa.