Hautausmaakierrokset

Lapuan Simpsiön hautausmaa on monien kiehtovien tarinoiden ja muistojen paikka. Sen eri ikäisillä lohkoilla on oma luonteensa, ja muistomerkkien tyylien moninaisuus yllättää monet Simpsiöllä ensi kertaa käyvät. Kesäaikaan pidettävillä opastetuilla kävelykierroksilla saat kuulla valittuja paloja Lapuan ja maakunnan historiasta.

Kierros kestää noin 1,5 tuntia ja se on maksuton. Kierrosten opastajina toimivat Lapuan matkailuoppaat. Palvelun järjestävät Lapuan tuomiokirkkoseurakunta ja Lapuan kaupunki.

KESÄ 2017: Hautausmaakierrokset joka maanantai klo 19 välillä 26.6.-7.8. Lähtö siunauskappelilta.

Tämä Liljan lasten hauta "seitsemän pientä ristiä" löytyy myös Simpsiön hautausmaalta.

Patruunatehtaan räjähdysonnettomuuden uhrien muistomerkki -40 eri äänin kilahtavaa ristiä. Kuva: Jukka K