Rippijuhlat

Rippikoulu on kristinuskon perusasioiden oppimista ja riemukasta, luonnonläheistä yhdessäoloa leikkeineen. Siinä peruseväät, jotka houkuttavat leirille joka kesä lähes 100 % ikäluokasta. Suurin osa nuorista käy rippikoulunsa Kaaranmännikössä, joka on ihanteellinen leiripaikka luonnonkauniissa ympäristössä. Monille nuorille leiri tulee olemaan kesän kohokohta ja ainutlaatuinen kokemus, jota muistellaan usein elämän varrella.

Rippikoulun käyminen on tärkeä elämänvaihe, jota kannattaa juhlia! Rippikoulu päättyy konfirmaatioon eli rippikoulun päätösjuhlaan tuomiokirkossa. Siinä on kysymys uskon vahvistamisesta. Siksi rippikoulussa opetetaan nuorelle ennen konfirmaatiota, mikä on se usko, josta hän on tullut osalliseksi. Konfirmaatiossa hän ilmaisee halunsa kasvaa kristillisessä uskossa, elämässä ja rakkaudessa.

Yleensä rippijuhlat pidetään kotona. Juhlatilan voi myös vuokrata, jos vieraita on paljon. Lue lisää tilojen vuokraamisesta>>

Seurakunnan tiedottaja tai vapaaehtoinen valokuvaaja kuvaa konfirmaation ja kuvat ovat tallennettavissa näiltä sivuilta konfirmaation jälkeen.

Rippikoulut 2016>>