Vapaaehtoistehtäviä Torikirppiksellä

Kuvassa Torikirppiksen vapaaehtoiset Pirkko Takaluoma ja Irma Kuru myyvät tässä arpoja diakoniatyön hyväksi Torikirppiksen soppapäivässä 22.11. Torikirppis on seurakunnan oma kirpputori osoitteessa Lassilantie 8. Kirppiksellä myydään kaikenlaista tavaraa diakoniatyön hyväksi. Kirppistä hoitavat ansiokkaasti kirppiksen vapaaehtoiset työntekijät. Jos haluat olla mukana tässä vapaaehtoistehtävässä, ota yhteyttä diakonityöntekijä Sirkka Fräntiin.

puh. 044 273 1216

sirkka.franti@evl.fi

Tule mukaan!

Oletko jäänyt juuri eläkkeelle? Ovatko lapset lentäneet pesästä? Kaipaatko sisältöä elämääsi? Olisiko sinulla aikaa? Haluaisitko auttaa?

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa toimii suuri joukko vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan, jonka koet omaksesi. Tehtäviä on monelaisia. Missä sinä voisit palvella? Mitkä ovat sinun lahjasi? Ota yhteyttä työntekijöihin niin etsimme sinulle sopivan tavan olla mukana seurakuntaperheessä.

Vapaaehtoisia tarvitaan näihin tehtäviin: kolehdinkantajia, tekstinlukijoita, sukankutojia, valokuvaajia, lähetystyön tukijoita ja tekijöitä, kirkkokahvittajia, hautausavustajia, apulaisia nuorisotyöhön, kerhomummoja ja paappoja, pyhäkoulunopettajia ja nopean toiminnan lipaskerääjiä. Lue lisää>>