Vapaaehtoistehtävissä

Sini Koski otti yhteyttä ja sanoi olevansa käytettävissä vapaaehtoistehtävissä ja sen jälkeen hän on ollut monessa mukana esim. Naisten aamuissa on saatu nauttia Sinin musikaalisuudesta.

Tule mukaan!

Oletko jäänyt juuri eläkkeelle? Ovatko lapset lentäneet pesästä? Kaipaatko sisältöä elämääsi? Olisiko sinulla aikaa? Haluaisitko auttaa?

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa toimii suuri joukko vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan, jonka koet omaksesi. Tehtäviä on monelaisia. Missä sinä voisit palvella? Mitkä ovat sinun lahjasi? Ota yhteyttä työntekijöihin niin etsimme sinulle sopivan tavan olla mukana seurakuntaperheessä.

Vapaaehtoisia tarvitaan näihin tehtäviin: kolehdinkantajia, tekstinlukijoita, sukankutojia, valokuvaajia, lähetystyön tukijoita ja tekijöitä, kirkkokahvittajia, hautausavustajia, apulaisia nuorisotyöhön, kerhomummoja ja paappoja, pyhäkoulunopettajia ja nopean toiminnan lipaskerääjiä. Lue lisää>>