SAISIKO OLLA KAHVIA?
Tarjolla vapaaehtoistyötä kirkkokahvitiimissä

Kuvassa Päivi Nyrhilä tarjoilee mehua Jari Karpille.

Onko sinusta mukavaa, että tuomiokirkossa on tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pullaa messun jälkeen? Jos vastasit kyllä ja haluaisit olla mukana järjestämässä ja mahdollistamassa tätä myös tulevaisuudessa niin ilmoittaudu mukaan kirkkokahvitiimiin. Kirkkokahvitiimiläisten tehtävänä on laittaa kahvit tarjolle kirkkoon ja tarjoilla messun jälkeen. Kahvit keitetään Virranniemessä. Vuorossa on aina kaksi tiimiläistä, jotka tulevat sunnuntaiaamulla yhdeksän maissa valmistelemaan kahvitusta. Tehtävää ei ole koettu raskaaksi tai kuormittavaksi ja tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Voit ilmoittautua kirkkokahvitiimiin ottamalla yhteyttä Riina Antilaan p. 044 353 3477, riina.antila@evl.fi.

Tule mukaan!

Oletko jäänyt juuri eläkkeelle? Ovatko lapset lentäneet pesästä? Kaipaatko sisältöä elämääsi? Olisiko sinulla aikaa? Haluaisitko auttaa?

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa toimii suuri joukko vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan, jonka koet omaksesi. Tehtäviä on monelaisia. Missä sinä voisit palvella? Mitkä ovat sinun lahjasi? Ota yhteyttä työntekijöihin niin etsimme sinulle sopivan tavan olla mukana seurakuntaperheessä.

Vapaaehtoisia tarvitaan näihin tehtäviin: kolehdinkantajia, tekstinlukijoita, sukankutojia, valokuvaajia, lähetystyön tukijoita ja tekijöitä, kirkkokahvittajia, hautausavustajia, apulaisia nuorisotyöhön, kerhomummoja ja paappoja, pyhäkoulunopettajia ja nopean toiminnan lipaskerääjiä. Lue lisää>>