Tyttö

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa. Tervetuloa mukaan! 

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.
 

TULOSSA:
Perheiden telttaleiri Tievatuvalla Saariselällä 16.-20.6. Telttaelämää, pieniä vaelluksia, kullanhuuhdontaa, kalastusta, hiljentymistä ja ihmettelyä Tievakappelissa ja luonnossa. Hinnat: 100 €/hlö, alle 12-v. 75 €/hlö sis. telttamajoitus, linja-autokyyti, ruokailut leirillä, leiriohjelman. Ilm. 4.5. mennessä http://bit.ly/Tieva2018Lapua. Osoite kirjoitetaan suoraan nettiselaimen kenttään, ei googlen tms hakukenttään. Lisätietoja Tiina Rankiselta 0400-754846.

Messupassi lapsille!

Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhekirkoista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Passin tarraan saa papilta tai suntiolta jumalanpalveluksen jälkeen. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Lastenkirkko

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

http://www.lastenkirkko.fi/

 

 

Varhaiskasvatuksen työntekijät
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.

Ota yhteyttä

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua