Etusivulle | Yhteystiedot | Sivukartta | Tekstikoko | Haku

Verkkolaskuosoite:
Sähköpostiosoite laskuille:

Musiikki

Olli Kinnunen on seurakunnan vs. johtava kanttori (A-kanttori). Hän johtaa Tuomiokirkon kuoroa, Kauhajärven kirkkokuoroa sekä nuorten Kirkkoklubin kuoroa.

Dir.mus. Paula Pääkkönen johtaa seurakunnan lapsikuoroja sekä Karhunmäen seudun kuoroa. Hän on Lapuan urkufestivaalien perustaja ja pääorganisoija.

Kirkkomme musiikilla on taustanaan ja tukenaan vuosisatainen traditio. Silti kaikki musiikki tapahtuu esityksenä ja kuultuna aina nykyhetken vuorovaikutuksessa. Musiikki on suuri mysteeri, sanojen ulottumattomissa. Vuosisadat kuluvat, ihmisen elämä on täynnä pieniä hetkiä, joissa on mahdollisuus tunneilmaisuun, kohtaamiseen, pyhiin kokemuksiin. Tällä hetkellä me luomme tulevaisuuden traditiota, yhdessä.

Kirkkomusiikin toteuttamisen ytimessä on kirkkovuoden moni-ilmeinen jumalanpalveluselämä sekä kirkollisten toimitusten musiikki. Seurakuntamme kuorotoiminta tarjoaa osallistumismahdollisuuden yhteiseen työhön. Tuomiokirkkoseurakunnan vilkas konserttitoiminta antaa seurakuntalaisille mahdollisuuden istahtaa ajatuksineen hetkeksi kirkkotilaan kuuntelemaan musiikkia ja omaa sisintään. Toivokaamme, että voimme lähestyä Luojaamme ja toisiamme siunatuin sävelin.

Toimitusten musiikki suunnitellaan yhdessä seurakunnan musiikkielämästä vastaavan toimijan, kanttorin, kanssa. Seurakuntalaisten musiikkitoiveita kuunnellaan. Musiikkivalinnat tehdään huomioiden tilaisuuden luonne, kirkkotila, käytettävissä olevat instrumentit ja tyylikkyys. Kirkossa esitettäväksi musiikiksi sopii kirkkomusiikki. Joka tapauksessa kirkollisten toimitusten yhteydessä kuultavan musiikin tulee olla sopusoinnussa kristillisen uskomme kanssa - onhan kysymys kirkon musiikista.

Kanttoreiden yhteystiedot:

vs. A-kanttori Olli Kinnunen, 044 - 748 9600. Huom! Sähköpostiosoite on **@**. Ilman t-kirjainta posti ei mene perille.

Kanttori Paula Pääkkönen, 044 - 35 33 474 (virkavapaalla herättäjäjuhlien pääsihteerinä)

pdf liite

Esite uruista